0

Costumier

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Costumier
София Свилена Смрикарова
Поискай среща
ж.к. Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2 costumier.bg
В Ателие Costumier вие ще може да изберете различни модели мъжки костюми, ризи, вратовръзки и палта. Независимо от стила и желанията Ви, облеклата ще бъдат изпипани до съвършенство.

Моделирайки изкусно линиите според вашия силует, ние създаваме не просто дреха, а практично и елегантно украшение. Такова облекло никога няма да можете да купите в магазина.

Всяко наше изделие минава през ръцете на майстори – шивачи, които познават до съвършенство каноните на правилната кройка и шивашките традиции.

В Ателие Costumier сме горди да работим с едни от най-реномираните фирми – производители на платове в света. Предлагаме тъкани на Cerruti, Vitale Barberis Canonico, E.Thomas, Canclini.

Три са основните характеристики на хубавия мъжки костюм: висококачествен плат, идеална кройка и прилягане по тялото. Именно това кара мъжете с вкус и усет към детайла да обръщат гръб на магазините за конфекция и да поръчват своите костюми по мярка. Индивидуалността на ушитата по този начин дреха дава възможност на всеки един джентълмен да изглежда по-добре и да се чувства по-комфортно.← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки