0

Co-co sweet & more

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Co-co sweet & more
София Рада Терзийска
Поискай среща
ул. Генерал Йосиф В. Гурко 44
Кои са CO-CO sweet and more?
Две мили дами, които с внимание ще ви изслушат и ще приемат вашия празник с разбирането за техен личен. С усмивка и желание ще сътворят вашите мечти, за да бъде денят ви наистина специален. Можете да имате пълно доверие в техния професионализъм и този на екипа им.

Какво могат да направят за Вас?
Съвършената сватбена торта, за която да говорят всички гости. Винаги имат идеи за разнообразни вкусове, отразяващи всяка индивидуалност. Те не правят компромиси и не пестят в съставките, за да стане магията. Имат отношение към всеки детайл, за да изваят като истински художник вашата мечтана сватбена торта. Но това не е всичко. Те могат и още... освен сладките желания, да изпълняват и не по-малко красиви и вкусни солени мечти. Могат да създадат индивидуален комплимент за вашите гости, с които сте избрали да споделите най-щастливия си ден. Доверете им се и няма да сбъркате.

Къде да ги намерите?
От ранни зори до късно вечер в уютната им сладкарница. В непринудена обстановка ще ви посрещнат с чаша ароматно кафе, за да сътворят сватбената торта от вашата приказка.
Услуги
Дегустационно меню
Дегустационно меню
Меню по избор
Меню по избор
Кетъринг
Кетъринг← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки