0

Двете Елши

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Двете Елши
София Ралица Демирева
Поискай среща
Ателие Двете Елши, ул. Ген. Паренсов 28, партер https://www.2elshi-shop.com/
Създадена през 2009 г., Двете Елши е един от първите магазини за хоби материали и обучение. През изминалите близо 10 години ние се специализирахме в провеждането на работилници и обучения по различни техники в областта на приложните изкуства като декупаж, различни техники с бои, рисуване на стъкло, коприна и текстил, шиене, ръчно правени бижута, картички, албуми, Коледни декорации и още много други! 

Тиймбилдинг работилници
С творческа насоченост, изключително забавни и релаксиращи те спомагат за сплотяване на колектива и подобряване на работата в екип. Имали сме честта да работим с фирми като Nestlé & Nescafe, Mondelēz, ЧЕЗ, Galaxy Trade Center, Staedtler, Euromoney и много други. Провеждали сме и много работилници и занимания като част от мероприятия, международни конференции и събития, като това на Discovery Channels и представянето на предаването по TLC – Craft Wars, „София диша“, Фестивал „Полет на идеите“ , OnFest и др.


Организация и декорация на фирмени събития
Независимо от това какво е събитието, ние бихме могли да го направим незабравимо за Вас, Вашите партньори и клиенти! От Коледно парти до официално фирмено събитие – доверете ни се за да внесем малко повече усмивки и красота!
Двете Елши има богат опит в организирането на събития като сватби и други с професионален екип от флористи, дизайнери, фотограф, гримьор, кетъринг и др. Работили сме с фирми като Unilever, Фондация за нашите деца и др.

За незабравими спомени от Вашето парти предлагаме и обособен фото кът с изцяло персонализиран фон, аксесоари за снимки, професионално осветление и фото заснемане.
Услуги
Организатори
Организатори
Други градове
Други градове
Балони
Балони
Цветя
Цветя
Разработване на тема
Разработване на тема
Фотограф
Фотограф
Цялостно заснемане на събитието
Цялостно заснемане на събитието
Екип
Екип
Покани
Покани
В цялата страна
В цялата страна
Украса за маси/столове
Украса за маси/столове
Печат на покани
Печат на покани
Украса
Украса
Други аксесоари
Други аксесоари
Декор← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки