0

Професионална танцова формация Сая

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Професионална танцова формация Сая
София Георги Петков
Поискай среща
0878 701 091 гр.София
Професионална танцова формация „Сая“ е създадена на 01.09.2009 година. За кратко време тя успя да въздейства на чувствата и емоциите на много хора.

Репертоарът на формацията включва изпълнения, както на Български фолклорни танци, така и на танци с чуждестранни култури и традиции. Също така правят единствената по рода си танцова игра с гостите. Екипът се състои от 12 танцьора (6 жени и 6 мъже) , гайдар и певици. Всички танцьори на формацията са професионалисти и са завършили своето образование в Академията за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство в гр. Пловдив.

Формацията изнася танцовото си шоу на различни мероприятия като: сватби, банкети, частни партита и организирани тържества.

С повод и без повод за вашето добро настроение ще се погрижат невероятните танцьори на Професионална танцова формация „Сая“. Те ще ви накарат, да се докоснете до красотата и магията на Българските народни танци, а танцовото шоу  ще направи празника ви незабравим.Предлагаме също така кумска ръченица, извеждане на булка с оркестър, индивидуални курсове по народни танци, оркестър, DJ, озвучаване и пълно организиране на тържеството.
Услуги
Народни танци
Народни танци
Озвучение
Озвучение
Други градове
Други градове
Екип
Екип
В цялата страна
В цялата страна
DJ
DJ← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки