0

Philipoff Entertainment

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Philipoff Entertainment
София Емил Филипов
Поискай среща
0878 701 091 гр. София, Бул.Скобелев 35(петте кьошета) Макс. цена 500 лв.
Във Philipoff Entertainment LTD никога не правим компромис с качеството на нашите услуги и продукти. Ние вярваме, че всеки един от вас заслужава най-красивите сватбени снимки; най-веселия купон, за който винаги сте мечтали и приказен филм, с който да изживеете емоцията на вашия сватбен ден отново и отново. Точно по тази причина при нас работят само обучени и доказали се професионалисти – диджеи (DJ) и водещи; фотографи и дизайнери; видеоператори и монтажисти. Всичко това става с помощта на най-съвременната професионална техника.

Ние правим подготовката на сватбеното Ви тържество много по-лесна и бърза. С една среща в нашия офис ние изготвяме цялостен сценарий и тайминг за целия сватбен ден, уговаряме всички детайли започвайки с подготовката на младоженците, минавайки през фотосесията и уточнявайки ритуалите и игрите в заведението с точни часове. Подсигурили сме централа с единен номер за връзка с избрания от Вас екип и надежден сървър, от който по всяко време можете да изтеглите и споделите Вашите сватбени снимки, филм и трейлър.

Истината е, че цената е от значение. При нас тя се определя на принципа на всеки един успешен бизнес – чрез добре пресметнат анализ на разходи и инвестиции, а не както всеки упражняващ свободна професия – „Колкото смятам, че заслужавам“. С нашите пакети ние успяваме да ви дадем високо качество на по-ниска цена, от колкото ако вземете услугите поотделно, както правят сватбените агенции. Друго предимство е, че след като оставите капаро, не заплащате абсолютно нищо в деня или вечерта на Вашия празник, а чак когато вземете готовите материали от нашия офис.
Услуги
Фотограф
Фотограф
Заснемане на открито
Заснемане на открито
Въздушно заснемане
Въздушно заснемане
Следсватбени фотосесии
Цялостно заснемане на събитието
Цялостно заснемане на събитието
Албуми
Албуми
DJ
DJ← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки