0

Vip Catering

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Vip Catering
София Анелия Георгиева
Поискай среща
0878 701 091 София, ул. Виолетак 1-3 Мин. време за резервация: 3 Дни
„В.И.П.Кетъринг Сървиз” е фирма за професионален кетъринг, оборудване и декорация. Компанията ни е с утвърден опит, но не спира да се развива и експериментира. Зад гърба си имаме много и успешно организирани мероприятия. Екипът от млади професионалисти осигурява комплексно обслужване на най-високо ниво, независимо дали поводът е коктейл, бизнес семинар, конференция, кафе-пауза, презентация, официален обяд или вечеря, рожден ден, сватба, детско парти, частно или фирмено събитие.

Стратегията и концепцията на фирмата се базират на Индивидуалния подход. За всеки един потенциален клиент се изготвя персонална оферта, съобразена с личните му вкусове и естетически предпочитания. Екип от професионални готвачи съставя индивидуално меню. Богатия асортимент на нашето Коктейлно, Бюфетно и Луксозно меню, задоволяват и най-претенциозния вкус.

Клиентът винаги разполага с възможност да предложи и своя идея за ястия, напитки или обстановка, която да бъде доразвита от нас, до крайното й реализиране. Нашите Eвент Мениджъри са изцяло на разположение на клиента от изготвянето на примерна оферта до цялостното осъществяване на събитието. Ние не правим компромис с качество и стил и държим всеки един детайл да е прецизно и елегантно подбран. Креативността и дизайнерския дух са незаменим помощник на кетъринг фирмата ни, защото стилът и визията на всяко парти са едни от най-важните елементи при организирането му.

В подкрепа на клиентите си, “В.И.П.Кетъринг” залага на приятелското отношение, толерира идеите на клиента и се съобразява с реално съществуващия бюджет - винаги в полза на клиента. Осигуряваме подходящата локация и се грижим за комфорта на нашите клиенти във всеки аспект от работния процес. Ние сме гъвкави и мобилни и предоставяме услугите си в цялата страна. Готови сме да обслужим Вашето събитие във всяка точка на България, независимо от мащаба и
Услуги
Дегустационно меню
Дегустационно меню
Меню по избор
Меню по избор
Табелки за маса
Табелки за маса
Разработване на тема
Разработване на тема
Екип
Екип
Менюта
Менюта
В цялата страна
В цялата страна
Украса за маси/столове
Украса за маси/столове
Украса
Украса
Арки
Арки
Шатри
Шатри
Чаши
Чаши
Топла кухня
Топла кухня
Студена кухня
Студена кухня
Кухненско оборудване
Столове и маси
Кетъринг
Кетъринг← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки