0

Montecito

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Montecito
София Яна Данчева
Поискай среща
0878 701 091 бул. Цариградско шосе 357, София Куверт: 65 лв.
Стилът, неотразимостта, това как ще протече вашето тържество и съответно дали ще успеете да предразположите гостите си да се чувстват комфортно, така че и вие и те да си спомняте години наред за събитието с умиление и носталгия, зависи преди всичко от обстановката, в която планирате да го проведете. Ако се стремите да превърнете празника си в приказно изживяване, вероятно бихте искали да намерите ресторант с подходяща атмосфера, за да осъществите целта си.

Интериорът
За да вие и гостите ви се чувствате комфортно, е много важно да решите предварително каква бихте искали да бъде цялостната визия на тържеството. В случай че нямате желанието да прахосвате излишни пари за декоратори и дизайнери, ще ви се наложи да потърсите заведение с приятна атмосфера, която да предлага едновременно изискан стил, уют и удобство на клиентите си. Доста актуални са интериорите, обзаведени с класически привкус (вдъхновени от епохата на Луи XIV) с кристални полилеи и цветови комбинации от екрю, златисто и тюркоазено синьо – подобно на дворец. Поради тази причина бихме ви препоръчали небезизвестния изискан ресторант Монтесито в София, чийто салон съчетава всички тези качества, както и всички удобства и преимущества, необходими за обстановката на едно приказно тържество – тях ще ви опишем в следващите редове.

Как да повдигнем настроението на партито?
Както гласи една неписана, но всеизвестна мъдрост „Колкото повече – толкова повече”, към която можете да се придържате и докато съставяте списъка с гости, които желаете да присъстват на празничното събитие. Несъмнено по-значителният брой поканени ще направи  тържеството доста по-оживено и весело и в такъв случай ще се наложи да го проведете на по-просторна територия, където гостите ще се чувстват освободени и предразположени към веселба. Въпреки това, когато говорим за подобни мероприятия, броят на поканените не винаги е от значение, защото само приятелите и семейството – хората, които държат на вас, могат да допринесат достатъчно за доброто настроение. Ресторант Монтесито със своя просторен салон, подходящ за 300 души и градина, разполагаща със зелени, уединени кътчета за по 150 души, предлага подходящи условия за всякакви  тържества, както и обширен дансинг, намиращ се в центъра на заведението.

Менюто
Храната и напитките, с които искате да очаровате гостите си, освен апетитни трябва да бъдат изискани, но и да отговарят на вашата представа за идеалното, мечтано  тържество. Препоръчваме ви да не се хвърляте в твърде екзотични и нестандартни варианти за менюто, само за да впечатлите присъстващите, защото може да останете неприятно изненадани. По-добре да съчетаете традиционната българска кухня, богата на изключително вкусни предложения, с други интересни ястия, идващи извън границите на родината. Така ще предложите повече варианти и по-богато меню на близките си. В това отношение ресторант „Монтесито” ще ви смая с разнообразен асортимент от подбрани специалитети от света и от българската трапеза.

Това е само кратък списък на основните качества, за които е редно да следите при избора на ресторант, подходящ за едно приказно тържество, но не забравяйте, че най-важното за празничния ден е да го посрещнете смело, в добро настроени и с много любов!
Капацитет
Открит капацитет
120 места
Открит капацитет
Закрит капацитет
500 места
Закрит капацитет
Капацитет за коктейл
500 места
Капацитет за коктейл
Капацитет на паркинг
100 места
Капацитет на паркинг
капацитет за нощуване
100 стаи
капацитет за нощуване
Услуги
Двойни сватби
Двойни сватби
Достъп за инвалиди
Достъп за инвалиди
Дегустационно меню
Дегустационно меню
Меню по избор
Меню по избор
Менюта
Менюта
Детски кът
Детски кът
Паркинг
Паркинг
Басейн
Басейн
Бар и бюфет
Обслужващ персонал
Обслужващ персонал
Топла кухня
Топла кухня
Мека мебел
Студена кухня
Студена кухня
Кухненско оборудване
Столове и маси

зала/ градина/ ресторант/ бар← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки