0

Laura Catering

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Laura Catering
София Анна Борисова
Поискай среща
0878 701 091 пл. България 1, НДК , ет. 2, Ресторант Лаура, гр.София 1463


"Няма по-искрена любов от любовта към храната"

Джордж Бърнард Шоу

Ето точно така започва всичко през 1991 г.

Да!  Ние сме първата фирма за кетърниг в България, създадена преди 23 години.

Основател е Лъчезар Бановски, известен готвач работил в БОДК, Гранд Хотел София, Парк хотел Москва, Японския хотел, специализирал във Франция и Германия.

В началото фирмата обслужва само дипломатическия корпус в София, тъй като кетъринг услугата е била непозната за повечето хора в България.

Скоро кетъринг услугите започват да се търсят все повече и Лаура кетътъринг се разраства с бързи темпове.

Лъчезар Бановски започва да разработва свои собствени рецепти, както и да модифицира известни специалитети за нуждите на специализираното обслужване което предлага фирмата. Закупува се оборудване изцяло от чужбина, тъй като по това време такова оборудване липсва на пазара в България. Назначават се хора, разширява се производствената база, закупуват се специализирани автомобили.Въвеждат се системи за безопасност на храните.

Днес във фирмата започнала с двама души, работят повече от 40 човека на постоянна работа и над 60 човека наемани почасово или за различни проекти.

Сега собственик на фирмата е Емил Иванов, син на основателя. Емил е завършил Колежа по туризъм на Братя Вълчеви и още от ученик е работил във фирмата преминавайки стъпаловидно през почти всички длъжности, като така е опознал в дълбочина процесите в работата.
Услуги
Кетъринг
Кетъринг← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки