0

Фойерверки Торнадо

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Фойерверки Торнадо
София Алексей Анев
Поискай среща
0878 701 091 гр. София, кв. "Студентски град", бл. 55
Ние можем да създадем специално за Вас индивидуален сценарий за заря, синхронизиран с любима за Вас песен. Тъй като музиката е изключително важен елемент и основа, върху която се стъпва за този вид шоу, водеща е песента, която сте си подбрали. Колкото, обаче, и да Ви говорим каква емоция и заряд носи една заря, трябва да сте я изживели, за да ни разберете. Това е нещо уникално! Всяко фойерверк-шоу е индивидуално, няма как да се повторят чувствеността и експресивността му.
Огнени кълба се изстрелват с много голяма височина и интензитет, брокатени корони озаряват небесния свод, хризантеми и божури разцъфват в нощта... и всичко това, докато с гостите си се наслаждавате на любимата си песен. Относно всички детайли (бюджет, времетраене, ефекти,...) можем да ги обсъдим на среща в нашия офис или удобно за Вас място.

Приказно, нали?!

Можем също така да Ви предложим огнени надписи, с които можете да допълните блясъка на Вашия сватбен ден. Инициали или изцяло изписани имената Ви, символ "Сърце" в съчетание с букви – всичко зависи от Вас, ние имаме какво още да Ви предложим.

Нашите предложения за Вас

Фойерверк-шоу синхронизирано с музика

Кулминационният момент на всяко тържество е зарята. Съчетава в едно музика с различни пиротехнически изделия. Цветни палми, хризантеми, божури, брокатени корони, фигурални ефекти, комети са само част от ефектите, които могат да присъстват във Вашето фойерверк-шоу. Експлозия от цветове, светлини и емоция! Продължителността се определя от клиента, може да съчетава няколко песни за по-голяма продължителност на шоуто и наслада за поръчителите му. Срок на поръчка – поне 30 дена по-рано /необходимо е технологично време за подготовка на документи и разрешителни/.

Сценична пиротехника

- Вулкани. С различно времетраене и височина на ефекта. 
- Водопади. Много атрактивен сценичен ефект. В зависимост от терена може да бъде и с по-голяма дължина. Подходящ за монтиране на покриви.

Огнени надписи


- Статичен с искрящ пламък. Изработен от контурни пиротехнически свещи с искрящ пламък, създава чувство за неповторима тържественост на събитието. Особено популярен и предпочитан, поради относително ниската себестойност и кратки срокове на изпълнение. Обикновено 5 до 7 работно дни. Времето за горене е в рамките на 60 секунди. Предвиден за еднократна употреба.
- Статичен с класически пламък. Представлява метална газова инсталация, при която тръбна конструкция оформя контура на символите (букви, цифри, лога и др) и гори с класически червен огън. Времето за горене може да варира от няколко часа до няколко дни.

Фойерверки на вода

Водните фойерверки се взривяват на повърхността на самата вода. При употребата им се образуват разноцветни причудливи форми в зависимост от заложените ефекти. Цветни килими, воден балет, куполи и спирали са само част от ефектите, които могат да бъдат използвани. Най-подходящи са големи морски площи, язовири или езера. Фойерверките на вода могат да бъдат комбинирани с огнен надпис или с класическо фойерверк-шоу. А музикалният съпровод на водните фойерверки превръща шоуто в наистина незабравимо изживяване.
Услуги
Други градове
Други градове
Огнени надписи
Екип
Екип
В цялата страна
В цялата страна
Факли
Факли
Огнено шоу← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки