0

Галени градини

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Галени градини
София Ани Алексова
Поискай среща
0878 701 091 гр. София
„Галени градини“ - градина за тържества
За мястото казват, че почти никога не вали, защото е в близост до извесно оброчище и странни сили действат там… Наистина сигурно е първото. София е „на длан“. Слизаш от автомобила си, посреща те аромата на гора и се гмурваш в поляните… Само небето е над теб.  Времето спира. Не искаш да си тръгнеш. Дишаш свободно. Каквото и да ви опишем, най-добре да го изживеете сами!

Представяме ви „Галени градини“, гр. София, Войнеговци – в полите на Стара планина. Разположени на 17 километра от центъра на София и само на 3 километра от околовръстния път на София нашите градини ви предлагат… свобода. Място за провеждане на всякакви тържества.

„Галени градини“ се простират на 6 000 квадратни метра. Ще отворим врати през Май 2019 година.

Предлагаме лесен достъп с автомобил, паркинг за 40 коли, красива шатра за около 120 седящи места, дансинг, бар за напитки и храна. А може да пожелаете гостите ви да седнат под синьото небе с любимия на всички декор – градински лампички. Допълнително можете да поръчате и повече шатри. Можете да поръчате допълнително… всичко! Ние искаме да ви осигурим целия простор, който може да осигурят  6 декара поляни, пътечки и дървета!

Предвидили сме солидна шатра за нашите гости – с бял покрив и страници. При лошо време шатрата може да се закрие изцяло, за да не зависи купона ви от атмосферните условия. Предлагаме и отоплителни тела в случай на нужда. В шатрата са включени основно топло бяло осветление и цветни прожектори.
За обслужване с инвентра, посуда, храна и напитки можем да препоръчаме кетъринг компаниите, с които партнираме или да осигурим спорна работа за избраните от вас партньори.

За шумната музика до късно  можем да кажем само едно – намираме се много далеч от каквито и да е къщи- купона при нас може да продължи до зори.

Седящите места в градините ни може да достигнат до 1000 човека.

За сватбите – изнесения ви ритуал може да се ситуира без ограничение, просто трябва да се разходите из градините ни и да посочите къде мечтаете да си кажете „Да“! Предлагаме красиви кътчета за горски ритуал или сватба на поляна.

Околността предлага уникални и натурални сцени – слънчогледови и житни поля, огромни черешови градини, поляни пълни с диви билки, гъсти гори, любопитни пиленца, чудна гледка към София, планините Рила, Витоша и Люлин планина. Нощните ни гледки също са магнетични – София грее в краката ни!

Можем да ви осигурим и фотосесия с коне, джипове, трактори. Можете да поръчате конна езда или разходка с АТВ в околностите .

„Галени градини“ работят единствено с организирани тържества, за всякакви весели поводи. Ще се радваме да ги споделите с нас.
Капацитет
Открит капацитет
1000 места
Открит капацитет
Закрит капацитет
120 места
Закрит капацитет
Капацитет за коктейл
1000 места
Капацитет за коктейл
Капацитет на паркинг
50 места
Капацитет на паркинг
Услуги
Достъп за инвалиди
Достъп за инвалиди
Озвучение
Озвучение
Осветление
Осветление
Организатори
Организатори
Демонстрация
Демонстрация
Фотограф
Фотограф
Екип
Екип
Украса
Украса
Декор
Шатри
Шатри
Детски кът
Детски кът
Паркинг
Паркинг
Изнесен ритуал
Столове и маси
Кетъринг
Кетъринг

градина← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки