0

Фото АЗ и ТИ

Добави към бюджет
Добави в Любими Ангажирай
Фото АЗ и ТИ
София Мариан Велев
Поискай среща
София, жк. Стрелбище, ул."Котленски проход"20 - фото магазин КОДАК fotoaziti.com
Фото студио "АЗ и ТИ" е екип от дипломирани и специално обучени професионални сватбени видеооператори, фотографи и монтажисти. Избирайки нас за фото и видео заснемане на вашия празник, ще получите качествен продукт, съобразен с най-новите тенденции в сватбената, рекламна и арт фотография и видеозаснемане. Сватбените снимки, видеофилми и клипове се заснемат и обработват според индивидуалните ви изисквания.

Изработваме видеопокани, видеоклипове, фотобукове, пана, картини, фото сувенири, сватбени клипове, транскодиране на всички стандарти видео, запис на Blu-ray и др.

Предлагаме фото и видео услуги за сватби, абитуриентски балове, фирмени тържества, семинари, обучения, партита, юбилеи, рожденни дни, изписвания на новородени, кръщенки, детски партита и други. За реализацията на всеки наш продукт сватбени снимки или видеофилм, сватбените фотографи, видеографи и монтажисти проявяват индивидуален подход и различни идеи за заснемане и монтаж.

Винаги, когато и където и да сте може да разчитате на нашия сватбен консултант. От него ще получите безценни съвети за организацията на празника, за гостите, разпределение на бюджета, къде и кога да се проведе гражданската церемония, църковния ритуал, избор на ресторант и още стотици въпроси, които Ви вълнуват !

Фото студио "Аз и Ти" е един добър избор за сватбен фотограф и видеооператор за сватбения ден.
Услуги
Снимки на следващия ден
Фотограф
Фотограф
Заснемане в студио
Заснемане в студио
Заснемане на открито
Заснемане на открито
Годежна Фотография
Цялостно заснемане на събитието
Цялостно заснемане на събитието
Екип
Екип← Обратно към всички оферти

Поискай оферта
Благодарим Ви! Вашето запитване беше изпратено успешно.
Нуждаете ли се от агенция?
Да
Не
Поискай среща
Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!
от
до

Captcha

За да добавите коментар към този обект е необходимо да сте регистриран потребител или да сте влезли в системата на Eventix.bg
E-mail: 
Парола: 

» Безплатна регистрация
или използвай
Вход с Facebook
Коментари и оценки