0

Прическа според зодията

Някои смятат, че зодиакалният знак оказва влияние върху характера и навиците на човек. Това включва избор на облекло, предпочитания към определени храни, слабост към конкретни туристически дестинации. Оказва се, че зодиите се отразяват и на косата и прическите – ето как.

Овен


Динамичната натура на Овена и натоварената му програма изискват практична, но в същото време стилна прическа, която да се вписва в суетния му характер. За през деня идеалното решение е класическата конска опашка,докато за вечерта по-подходящ е френският кок. Драматичните и по-дълбоки цветове в косите са за предпочитане.

прическа според зодията


Телец


Представителките на зодия Телец търсят прическа, която трябва да е едновременно практична, но и да запазва женствеността им. Идеални за целта са косите със средна дължина до шията – формата им се запазва по-дълго време, а с едно изсушаване и малко обем в корените се създава привлекателна ретро визия в стил 60-те.

прическа според зодията


Близнаци


Близнаците обичат многообразието – във всеки аспект, включително и в косите. Те често сменят цветове и дължини в зависимост от настроението и нагласата. Коса на пластове е най-подходящият вариант за тях, защото предлага най-много възможности за разнообразни прически.

прическа според зодията


Рак


Раците са емоционални, спонтанни и понякога леко ексцентрични. Те предпочитат коса с практична дължина и форма, която не държи на чести посещения при фризьора. За сметка на това цветовете са разнообразни. Коса с омбре или сомбре ефект са най-добрият избор за дамите зодия Рак.

прическа според зодията


Лъв


Представителките на зодия Лъв са харизматични и суетни, затова са по-внимателни с прическите. Тяхната коса е винаги добре поддържана. Обем в корените и плетен венец (асоциират се с гривата на лъва) са подходящ избор за ежедневието. За вечерта е добре да заложат на класически висок кок.

прическа според зодията


Дева


Хората са свикнали да гледат на зодия Дева като на най-практичната от всички 12 в зодиака. Когато става дума за прически, тя изненадва със стремеж към нещо не толкова рационално, но пък много женствено и красиво. Прически с букли са идеални за представителките на този знак.

прическа според зодията


Везни


Везните търсят баланса и хармонията във всичко около тях. Косата и прическата им също подлежат на тази максима. Те търсят прическа, която да е едновременно семпла, но стилна, небрежна, но красива и женствена. Дълга пусната коса на вълни е тяхното решение.

прическа според зодията


Скорпион


Дамите зодия Скорпион са мистериозни, страстни и уверени. Те обичат да експериментират с ефектни нестадартни прически, за да отбележат, че имат въображение и креативност. Различните вариации на плитките са идеални за тяхната коса.

прическа според зодията

Стрелец


Зодия Стрелец е свободолюбива и авантюристична. Представителките й търсят прическа, която да не изисква много време пред огледалото, но пък да не ги лишава и от женствеността им. Идеална за целта е прическа боб на вълни – средната дължина и къдриците са едновременно практична и закачлива комбинация.

плитка според зодията


Козирог


В ежедневието зодия Козирог е стриктна, подредена и организирана. Затова в контраст с тяхното желание за ред е красивата им и здрава коса, свободно пусната и с лек обем в корените.

прическа според зодията


Водолей


Представителките на зодия Водолей са много смели, когато става дума за мода и стил. Те обичат да опитват нови неща и не се страхуват от критика. При прическите обикновено експериментират с ярки и необичайни цветове и дължини.

прическа според зодията


Риби


Мистичност, чувственост и наивност – това са трите думи, с които може да опишете представителките на зодия Риби. Затова най-подходящата прическа за тях е косата с път на една страна или страничен бретон.

прическа според зодиятаПубликувана на: 14/08/2019