0

Заведения с лятна градина в София за страхотно парти (първа част)

Макар и лятото да е на своята финална линия, ние запазваме своето лятно настроение и затова сме ви подготвили една страхотна селекция от заведения, които разполагат със страхотна лятна градина - идеалното място за вашето парти. 
Все още не е есен, пък и зимата е далече, така че не се страхувайте, а празнувайте под открито небе! 

заведения с лятна градина
Снимка: Галени градини 


Галени градини


Представяме ви „Галени градини“, гр. София, Войнеговци – в полите на Стара планина. Разположени на 17 километра от центъра на София и само на 3 километра от околовръстния път на София в техните градини се предлага истинска свобода. 

Голямо предимство е, че „Галени градини“ се простират на 6 000 квадратни метра. Предлагат лесен достъп с автомобил, паркинг за 40 коли, красива шатра за около 120 седящи места, дансинг, бар за напитки и храна. А може да пожелаете гостите ви да седнат под синьото небе с любимия на всички декор – градински лампички. Допълнително можете да поръчате допълнително… всичко! Те просто искат да ви дадат целия простор, който може да осигурят 6 декара поляни, пътечки и дървета!

заведения с лятна градина
Снимка: Вила Екатерина 


Вила Екатерина


На 23 км. от София, ви очаква очарователно място за вашето незабравимо тържество. Вила Екатерина е страхотно предложение за мечтаното от вас тържество. Просторната им свежа градина е подходяща за всеки ваш празник от около 260 човека. Предлага открита и закрита част, както и безплатен паркинг за вашите гости.

Екипът на Вила Екатерина ще изготви специално предложение за вашия специален ден и ще се погрижим за всеки детайл, за перфектната организация на тържеството.

заведения с лятна градина
Снимка: ресторант Глория Палас


Ресторант Глория Палас


Ресторант "Глория Палас"е подходящи за провеждането на сватби и специални събития. Разполага с 180 места, както и голяма лятна градина с възможност за изнесени партита на открито. Мениджърският състав и персоналът имат натрупан дългогодишен опит в организирането на сватбени и други тържества. Той ще организира всички допълнителни услуги, съпътстващи празничните събития.

Ресторантът предлага интериор, разнообразна кухня – както европейска, така и традиционна българска кухня, подходящи напитки, професионално обслужване за вашето тържество.

заведения с лятна градина
Снимка: FACE Bar & Dinner 


FACE Bar & Dinner


Ресторант Снимка: е разположен сред прекрасна природа и кристален въздух в подножието на Люлин планина. Екипът от професионалисти ще се радват да бъдат домакини на вашия празник, споделяйки тези прекрасни най-силни емоции заедно с вас, вашите близки и приятели.

Кухнята на ресторант FACE Bar & Dinner комбинира пресни продукти, ароматни подправки и различни европейски кухни… И ви поднася завладяващо вкусни ястия, галещи сетивата ви.

заведения с лятна градина
Снимка: Cozy bar


Cozy Bar


Cozy bar се намира в подножието на Витоша, далеч от градския шум. Интериорът е нетрадиционен и абсолютно несравним, с привкус на домашен уют и приятна музика. В комбинация с прохладния басейн, тишината и спокойствието ви пренасят далеч от софийския шум и тревожност.

Отдалечен от жилищни и блокови пространства, Cozy bar не ограничава в крайния час или силата на музиката, защото това е Cozy bar и вашият неповторим празник е най-важен за тях.


Публикувана на: 03/09/2019