0

Заведения с лятна градина в София за страхотно парти (втора част)

Макар и лятото да е на своята финална линия, ние запазваме своето лятно настроение и затова сме ви подготвили една страхотна селекция от заведения, които разполагат с лятна градина - идеалното място за вашето парти.

Все още не е есен, пък и зимата е далече, така че не се страхувайте, а празнувайте под открито небе!


1. Montecito


Стилът, неотразимостта и това как ще протече вашето тържество и съответно дали ще успеете да предразположите гостите си да се чувстват комфортно, така че и вие и те да си спомняте години наред за събитието с умиление и носталгия, зависи преди всичко от обстановката, в която планирате да го проведете.

Ако се стремите да превърнете празника си в приказно изживяване, вероятно бихте искали да намерите ресторант с подходяща атмосфера, за да осъществите целта си. Това, което търсите е точно ресторант „Монтесито”.

заведения с лятна градина


2. Ресторант "Розе"


Ресторант "Розе" e комбинация от автентичен италиански интериор и вкусна храна, готвачите използват оригинални италиански рецепти, към които добавят прецизно подбрани подправки с лек и деликатен аромат.

В ресторант "Розе" ще откриете най-богатата селекция от отбрани вина от цял свят. В ресторанта може да поканите над 60 гости, като адресът на това бижу е: бул. България 132, между луксозния Apart Residence Emirates и най-големия в България фитнес "Pulse Fitness&Spa“.


3. Хотел- Ресторант Фантазия


Ресторант Фантазия е подходящ както за бизнес срещи, обеди, вечери или официални тържества, така и за частни срещи, събирания с приятели, или романтични вечери в елегантна обстановка.

Ресторантът разполага с вътрешен салон от 130 места, който е оборудван с малък детски кът. За горещите летни дни и вечери, Фантазия ви кани и в прохладната си зелена лятна градина със 150 места и голям детски кът.

заведения с лятна градина


4. Ресторант Principi Di Piemonte Интерпред


Ресторантът Principi Di Piemonte Интерпред е уютен и стилен ресторант с много свеж интериор, естествена зеленина и светлина. Идеалният избор за вашeto незабравимo празненство. Има възможност за изнесен ритуал в градината.Обслужване, отношение и най вече коректност на много високо ниво.

Отлична кухня, собствен сладкарски цех, и пълен набор от декорация. Сградата е климатизирана и разполага с достатъчно места за паркиране през уикендите.

заведения с лятна градина

5. Хотел Акорд


Обновената зала на Хотел Акорд го прави едно от най-популярните места за празници в София. Модерната обставновка, уютът и качественото обслужване винаги са предпочитани от гостите. Разположението на хотела е в непосредствена близост до центъра на столицата.

Ресторантът е проектиран специално за провеждането на сватбени тържества. Капацитетът е до 140 човека, а залата е просторна и удобна за танци.


Публикувана на: 09/09/2019