0

Вдъхновение за страхотно розово парти

Това доста сладко ръководство за парти е идеалното решение за любителите на розовия нюанс. Следвайте нашите съвети за храна, забавления, декорации и гарантирано ще получите невероятно бонбонено парти.

Започнете, като покриете основната си маса с розова покривка, която леко да декорирате. Закачете розовия надпис "Честит Рожден Ден" внимателно или пък може да опитате с онзи огромен розов балон пълен с конфети. Задължително условие е да го надуете с хелий, за да може свободно да се рее над красивото парто до момента, в който ми дойде съдбата. Може да проявите и леко въображение като сами изработите розови герлянди, украси и аксесоари, с което ще направите партито доста по-лично и красиво.

Добави розова храна и напитки

Бързо и лесно решение за розов десерт за невероятните макарони от близката сладкарница. Може да ги поставите в бледорозова хартия, с което ще улестните вашите гости максимално, а и ще бъде още един розов елемент. Няма как да не отбележим и онази красива розова торта с вкус на якода или малина. С нея ще довършите своите гости, които ще си отидат със сладък вкус в устата и много розови спомени.

В снимките може да откриете още вдъхновение, което да използвате при организацията на своето розово парти:

розово парти за рожден ден

розово парти за рожден ден

розово парти за рожден ден

розово парти за рожден ден

розово парти за рожден ден

розово парти за рожден ден
Снимки: Evite / Pinterest
Публикувана на: 16/09/2019