0

7 грешки, които трябва да избягвате по време на парти

Независимо дали планирате голям купон или тихо събиране, ето някои важни неща, които трябва да обмислите преди следващото събитие. Топ 7 грешки, които може да допуснете:

1. Не предупреждавате съседите за партито


Силната музика и виковете могат да бъдат изнервящи за съседите ви, ако не ги очакват. Затова е добре да ги предупредите предварително. Последното нещо, което искате е полицията на прага ви.
Вашите съседи ще бъдат по-малко склонни да подадат официална жалба срещу вас или да ви видгнат луд скандал, ако не са мило предупредени преди това. Нека знаят, че могат да дойдат по всяко време, за да ви уведомят, ако музиката е твърде силна.


2. Забравяте да представимте вашите гости


Ако на партито сте поканили много хора, които може би не се познават взаимно, не забравяйте да ги представите. Ако не ги запознаете, гостите ви може да попаднат в доста неудобни ситуации.
Представянето на гостите също е чудесен начин да се почувстват признати и добре дошли. Когато гост пристигне, просто го запознайте с всички.Това ще даде на гостите ви лесна начална точка за разговори.


3. Нека има алкохол

Това не сме ви го казали ние, но алкохолът е задължителен елемент за всяко парти. Да си признаем, алкохолът може да помогне при срещата с нови хора и да направи всичко по-удобно. Но тъй като не всеки пие алкохол, уверете се, че имате налични безалкохолни алтернативи.

Не забравяйте да имате лед! Сервирайте на всеки гост първата им напитка и им кажете къде могат да намерят всичко, от което се нуждаят, за да се обслужат по-късно. Това също ще ви даде повече време да се смесите с гостите си.


4. Пренатоварвате се


Много често прави грешката да се претоварваме по време на организацията на партито, което се отразява на настроението ни по време на самото събитие. Затова ние винаги съветваме да използвате услугите на професионален организатор на събития, за да може да се насладите на всичко и да сте спокойни, че партито ще е върхът.


5. Храната недостига


Друга често срещана грешка е, че няма достатъчно храна. Не е задължително храната да бъде невероятно изискана, но е повече от задължително да бъде в достатъчно количества. Нашият съвет е да направите шветска маса, от която всеки може да избира какво да яде.


6. Непридружавате гостите си


Както при пристигането си, вие ги посрещате, така и при напускането ив, вие трябва да ги изпратите. Благодарете им за присъствието, попитайте ги дали им хареса и колко се радвате, че сте ги видяли. Нека да се чувстват ваши гости дори при тръгването си.


7. Почиствате, докато гостите са все още наоколо


О не! Това е най-голямата грешка, която можете да допуснете. Да, знаем, че чистенето след партито, не е едно от най-забавните неща, но го запазете за след като си тръгнат гостите. Ако започнете да чистете преди да са си тръгнали, рискувате да ги накарата да се чувстват неудобно или по-лошо, да се почувстват изгонени и да си тръгнат обидени. Забавлявейте се, ще чистите след това.Въпреки всичко това, партито е, за да се забавлявате, затова обмислете всички тези неща преди това и се отдайте на купона.
Публикувана на: 29/05/2019