0

Топ съвети за незабравимо плажно парти

Слънцето, морето и пясъкът класическа комбинация. Добавете страхотни приятели, любима музика, освежаващи напитки и вкусна храна, и имате рецепта за една нощ, която да запомни завинаги.

Добре планираното парти на плажа е идеалният начин да се срещнете с нови хора, да се възползвате максимално от свободата, която идва с морето, и - разбира се - да покажете стилните си шорти за плуване на събралите се тълпи. Ако наистина искате вашето парти на плажа да бъде истински купон, трява да имате няколко неща впредвид. Ние от Eventix.bg имаме много добри съвети за тези, които искат да се забавляват на брега със стил!

Съвет 1: Местоположение


За всички е ясно, че местоположението на партито е ключът към неговия успех. Това не означава непременно, че е невъзможно да имаш страхотна нощ, освен ако не си в някаква далечна тропическа локация. Това означава, че ще трябва да бъдеш вномателен с това, къде ще избереш да бъде купонът.

Уверете се, че мястото е достъпно. Никой не иска да се катери по скали и храсталаци, за да стигне до там, където е забавлението, и колкото и невероятно да е любимият ти таен залив, след няколко питиета може да е по-малко от идеалното решение. Въпреки това, освен ако не искате да се забавлявате с повече гуляи, отколкото бихте могли да се сдобия, вероятно е най-добре да не организирате събитието на най-популярния плаж в града. Щастлива среда вероятно е най-добра - някъде, където вие и вашите приятели можете да останете в мир, но няма да имате нужда от карта, компас и чифт туристически обувки, за да стигнете.


Съвет 2: Семпло меню


Може да се смятате за някакъв майстор, но повярвайте ни, никой не иска да седне с китайски клечки или нож и вилица на пясъка. Плажната храна означава храна, която лесно да може да хапне с ръце.

Разбира се, класическото парти на плажа не се върти само около просто барбекю с посуда за еднократна употреба. Вземете някои местни специалитети в движение, а дори и малко прясна риба или миди, които не биха били твърде трудни или неприятни за ядене с пръсти или малки хапчици на клечка. Като алтернатива можед да използвате пуканки, чипс, сандвичи, както и много пресни и утоляващи жажда плодове като нарязана диня и манго. Дръжте го семпло, поддържайте го свежо.


Съвет 3: Питие за всеки


Да си признаем, какво щеше да е едно плажно парти, без малко алкохол? Уверете се, че сте натрупали много леки, освежаващи бири (които ще изискват хладка чанта, за да не се затоплят), и донесете няколко плодови сока и за тези, които не желаят да пият.

Също така е страхотна идея да направите коктейл за нощта. Сангрията работи много добре и добавя подходящо тропическо настроение към партито… плюс това е невероятно лесно да се направи в големи количества.


Съвет 4: Имате план Б


Крайбрежните райони и плажовете могат да бъдат доста непредсказуеми, когато става въпрос за времето и всъщност е доста изненадващо колко температура може да падне, когато слънцето падне. Когато ситуацията го позволява, създаването на лагерен огън е чудесен начин да запазите хората топли, след като вечеряте под лунната светлина, но вероятно си струва да имате план Б, ако времето се обърне лошо.

Разгледайте близките кръчми, клубове и плажни барове, към които можете да се отправите, ако стане студено, ветровито или дъждовно.Това! Имате го! Четири големи съвета за организиране на страхотно плажно парти. С добра компания, просто не може да се обърка. Сега, вземете си късите панталони и се насладете на купона.


Публикувана на: 05/06/2019