0

Креативни начини да подарим пари на сватба

Все по-често (да не кажем винаги) подаряваме пари в плик на младоженците! Логично решение, имайки предвид какви разходи има всяка двойка, когато планира сватба. Въпреки прагматичността на подаръка, можем да бъдем креативни и да поднесем средствата по атрактивен и запомнящ се начин. Вижте нашите предложения за интересно оформление и подаряване на парите. Сигурни сме, че главните "виновници" за предстоящата сватба ще оценят красивия жест!

Леко сгънати в различни форми


В интернет е пълно с разкошни идеи за да сгъване на парите, оформяйки фигурки – булка и младоженец, сърце, панделки и др. Все пак е важно да внимавате, не рискувайте да се скъсат или повредят. Без съмнение това е един от най-креативните начини да подарим пари на сватба!

Нестандартното оформление лесно печели симпатии и показва Вашето внимание към детайлите и старанието Ви да сте оригинални. Не искате да рискувате? Просто завържете банкнотите с панделки и ги поставете в стилна кутия със снимка на младоженците.

подарък за сватба - пари пари като подарък за сватба
Снимки: Pinterest

пари като подарък за сватба
Снимки: Pinterest

В ефектни рамки

Можете да изберете прекрасни рамки за снимки и да сложите банкноти вместо изображенията. Това е страхотен начин да „опаковате“ парите, предназначени за влюбените. В рамката може по-късно да сложат любимата си снимка от тяхната сватба или изображение от друг емоционален момент. Друг вариант е парите да се завържат на конци, спускайки се от рамката под някаква форма. Например като консерви, завързани за кола, като звезди или панделки. Вижте различни идеи и изберете една, на която да заложите.

как да подарим пари на сватба
Снимки: Emasscraft.org, Pinterest

поднасяне пари на сватба
Снимки: Emasscraft.org, Pinterest

Да се подаряват пари на сватба става все по-честа практика! Това е рационално решение, което обаче може да бъде емоционално поднесено, ако вложим малко старание. Надяваме се, че сме Ви били от полза и ще се подготвите по най-добрия начин за предстоящата сватба.  Ако държите да има и нещо предметно към сумата, помислете за гравиран предмет, функционална вещ, нещо със сантиментална стойност.

Весело тържество и много позитивни емоции!


Публикувана на: 25/06/2019