0

5 бързи съвета за организиране на страхотно парти край басейна

парти край басейна

Парти край басейна е идеалният начин да се разхладите през горещите летни дни. Това е чудесн вариант да отпразнувате, че лятото е вече тук с приятелите и семейството си край басейна. Като добавим факта, че тези партита могат да бъдат изключително отпускащи и релаксиращи, те са просто идеалния избор, но имат и своята тъмна страна, а именно организирането на самото парти.

Ето 5 съвета, които ще ви помогнат да хоствате страхотно парти край басейна, без никакви проблеми.

1. Уверете се, че вашият басейн е в перфектна форма


Една седмица преди вашето парти, проверете всичко свързано с басейна. Това включва както самият басейн, така и мястото, около него. Уверете се, че нивата на рН и хлор са контролирани и само да вметнем, че нивото на хлор от 3.0 е перфектно. Сутринта преди партито, отново изчистете басейна, за да се отървете от излишните остатъци. Освен това разгледайте басейна за възможни опасности, като предмети, които трябва да бъдат преместени, за да се осигури лесен достъп до басейна.2. Подгответе Вашите игри
 

Ако ще присъстват и деца е хубаво да планирате някои забавни парти игри в басейна, за да ги им отвличате вниманието по време на партито. Тъй като те ще скачат в и извън басейна, фокусирайте се върху водните игри, които са приятни за всички. Някои забавни парти игри за басейн са марко поло, делфини и акули, лов на съкровища и волейбол. Направете си пълен списък от забавни игри, които цялата група може да играе, заедно с инструкции. Също така е добра идея да имате някои забавни аксесоари за басейн , като плувки, пръстени, юфка и плажни топки.

парти край басейна

3. Подгответе малко храна и напитки, които ще ви успокоят


Плуването и играта в басейна определено ще оставят децата (и възрастните) гладни и жадни! Планирайте меню, пълно с хранителни продукти за парти, като парчета диня, чипс, хапчици и всякакви храни, които издържат на температура. Ако искате да впечатлите с нещо повече от обикновени закуски, запалете барбекюто и запечете някои бургери. От личен опит искаме да ви издадем, че оригиналните лакомства винаги са хит сред гостите! С горещото лятно слънце, вие също ще трябва да осигурите освежаващи напитки, като искряща малинова лимонада или безалкохолни коктейли (може и с алкохол за възрастните). Ще бъде много впечатляващо за вашите гости ако се запасите с онези супер сладки масички за басейн.

ВАЖНО: Не забравяйте, че комбинацията от алкохол и вода може да бъде опасна, затова бъдете в безопасност. Никога не пийте преди да скочите в басейна. И не позволявайте на гостите да се прибират вкъщи, ако са пили. 

парти край басейна

4. Подгответе музикален плейлист, който да нагорещи страстите

Един от най-добрите начини да се създаде забавна и празнична атмосфера на купон на басейна е добавянето на музика. Създайте плажен плейлист, който включва както свежи летни хитове, които ще ви накарат да се почувствата на плажа с кокос в ръка. Фоновата музика може да допълни атмосферата на вашето парти край басейна. Много важно да се отбележи, че въпреки всичко трябва да можете да се чуете, без да се налага да викате, затова се уверете, че музиката не е твърде силна. Можете дори да използвате приложението Spotify и да създадете радио с забавна парти музика.

парти край басейна


5. Пригответе се за парти!


Това е и най-важната стъпка! Моментът, който чакахме, а именно ... време за парти! След като се уверите, че басейнът е чист, подготвили сте игри, храната е готова, напитките се правят, а музиката свири ... време е за парти! Така че действайте - огън на скарата и лед в питието. Време е да се насладите и да се отпуснете!
Публикувана на: 07/07/2019