0

Идеи за рожден ден в синьо

Има много причини да харесате синьото - приканващо и прохладно, то напомня за океана, за слънчевите и щастливи летни дни.

Във всеки случай, партито за рожден ден в синята гама е лесен, достъпен за портфейла и забавен начин да отпразнувате щастливия ден. Независимо дали ще използвате синьото като красив фон от ресни, където може да си направите готини снимки или пък ще го използвате като украса на входа на партито, то пред вас се открива огромно море от възможности и може да развихрите въображението си на макс.

подарък за рожден ден

Когато говорим за рожден ден, няма как да не се сетим и за всички онези подаръци, с които ще се отрупа празнуващият. Лесно може да впишете в поканата си условието, подаръците да бъдат опаковани в синьо, което ще допринесе идеално към темата и ще излезе напълно безплатно за вас!

украса за рожден ден

Разбира се, може да вплетете цвета на морето и във вашата трапеза. Има стотици рецепти, които може да използвате, за да направите идеалните сини сладкиши. Без проблем може да украсите десертите със сини боровинки, които пък може да използвате и за сок. Като заговорихме за питиета, защо пък да не използвате и сини хартиени сламки за пиене, с което освен оригинални, ще бъдете и екосъобразни. 

десерти за рожден ден

Няма как рожден ден да мине без игри и точно това е мястото, в което може да използвате синия цвят по десетки начини. Лесно може да намерите сини обрачи за въртене или пък да боядисате пинятата в синьо. Ако все пак нямате вдъхновение, разгледайте нашите забавни предложения за игри за рожден ден тук. 

ТОРТА, ех тази торта. Ние ви препоръчваме да я оставите в ръцете на специалисти (или ако използвате услугите на кетъринг), просто помолете глазурата да бъде синя. Децата ще се радват на нещо вкусно и наистина оригинално.

торта за рожден ден
Публикувана на: 27/08/2019